Tågarps Trädgård AB

Skåne län

Information

Tågarps Trädgård AB är ett av många verksamheter som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Tågarps Trädgård AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tågarps Trädgård AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-08-14.

Tågarps Trädgård AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-07-03. Men sedan 2003-08-14 så har Tågarps Trädgård AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tågarp 6, 272 93, Tommarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tågarps Trädgård AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-20331.

Simrishamn arbetar för att verksamheter som Tågarps Trädgård AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tågarps Trädgård AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handelsträdgård och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tågarps Trädgård AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tågarps Trädgård AB och det är följande personer, Losell Gummesson, Inger Elisabeth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Gummesson, Lars-Christer som är född 1963 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tågarps Trädgård AB är 556645-9482.