Tilia International AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av vegetabiliska oljor och skärvätskor och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tilia International AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Simrishamn så är Tilia International AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 2003-09-01 så skapades Tilia International AB och bolaget är har F-skattsedel Tilia International AB har haft det sedan 2003-09-25.

Tilia International AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-25

556648-0553 är organisationsnummret för bolaget som finns i Simrishamn.

Just nu är Tilia International AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Tilia International AB så går det att nå dem via telefon på 0417-32240 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tilia International AB är Stridsberg, Mats Håkan Kenneth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Stridsberg, Elvy Gertie Anita som är född 1940 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisor, .