Br. Ingemar & Lars Andersson Entreprenad AB

Skåne län

Information

Br. Ingemar & Lars Andersson Entreprenad AB är ett företag som finns i Simrishamn. I Br. Ingemar & Lars Andersson Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lars Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Sven Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Henning, Nils Åke som är född 1945 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Br. Ingemar & Lars Andersson Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Br. Ingemar & Lars Andersson Entreprenad AB på telefon 0414-60727.

Bolaget ska bedriva skogsentreprenad, förädling av skogsprodukter och handel med skogsprodukter, åkeriverksamhet, förvaltning av värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Br. Ingemar & Lars Andersson Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Br. Ingemar & Lars Andersson Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Br. Ingemar & Lars Andersson Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-06 och Br. Ingemar & Lars Andersson Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Br. Ingemar & Lars Andersson Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Br. Ingemar & Lars Andersson Entreprenad AB har 556651-7404 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.