Land Ax AB

Skåne län

Information

556657-8034 är organisationsnummer för bolaget Land Ax AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Land Ax AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som Land Ax AB finns i.

Land Ax AB har varit registrerat sedan 2004-03-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Land Ax AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-22.

Land Ax AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Land Ax AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Land Ax AB så kan ni göra det på telefon genom 0414-51037 eller genom brev på följande adress:
Ö. Herrestad Bostället , 272 96, Gärsnäs

Bolaget skall bedriva jordbruk, konsultverksamhet inom agrara näringar, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Land Ax AB och det är Arvidsson, Lars Bertil Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Boel Christine som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor