Österlens Värme Olja VVS Service AB

Skåne län

Information

556658-9338 är organisationsnummer för företaget Österlens Värme Olja VVS Service AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Österlens Värme Olja VVS Service AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som Österlens Värme Olja VVS Service AB finns i.

Österlens Värme Olja VVS Service AB har varit registrerat sedan 2004-04-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Österlens Värme Olja VVS Service AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-22.

Österlens Värme Olja VVS Service AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Österlens Värme Olja VVS Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Österlens Värme Olja VVS Service AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7320430 eller genom brev på följande adress:
Vranarp 1510, 272 93, Tommarp

Föremålet för bolagets verksamhet är service och installationer av värmeläggningar och VVS och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Österlens Värme Olja VVS Service AB och det är Persson, Jan Thomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mårtensson, Mats Daniel som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Marita Ann-Christin som är född 1956 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,