Gärsnäs Slott AB

Skåne län

Information

Gärsnäs Slott AB är ett av många bolag som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Gärsnäs Slott AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gärsnäs Slott AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-09-02.

Gärsnäs Slott AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-07-01. Men sedan 2004-09-02 så har Gärsnäs Slott AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gärsnäs Slott, 272 96, Gärsnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gärsnäs Slott AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-10530.

Simrishamn arbetar för att bolag som Gärsnäs Slott AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gärsnäs Slott AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva handel med inredningsartiklar, bed & breakfastverksamhet och utställningsarrangemang och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gärsnäs Slott AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gärsnäs Slott AB och det är följande personer, Persson, Bettina som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Söndergaard, Erik som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Persson, Berit Inger som är född 1933 och har titeln Delgivningsbar person, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gärsnäs Slott AB är 556663-7327.