Pizza House i Simrishamn Aktiebolag

Skåne län

Information

Pizza House i Simrishamn Aktiebolag är en verksamhet som finns i Simrishamn. I Pizza House i Simrishamn Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cucevic, Meho som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Cucevic, Samira som är född 1968 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pizza House i Simrishamn Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Pizza House i Simrishamn Aktiebolag på telefon 0414-14434.

Bolaget skall bedriva restaurang, pizzeria-, pub- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pizza House i Simrishamn Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Pizza House i Simrishamn Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Pizza House i Simrishamn Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-11 och Pizza House i Simrishamn Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-11.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pizza House i Simrishamn Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Pizza House i Simrishamn Aktiebolag har 556667-7166 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.