Sanitet och Spolteknik i Skåne AB

Skåne län

Information

I Simrishamn finns det ett Aktiebolag som heter Sanitet och Spolteknik i Skåne AB. Det finns flera verksamheter som liknar Sanitet och Spolteknik i Skåne AB i Skåne län. Simrishamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sanitet och Spolteknik i Skåne AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-02-09 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2005-01-12 så har Sanitet och Spolteknik i Skåne AB varit registrerat och sedan 2005-02-09 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Sanitet och Spolteknik i Skåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Sanitet och Spolteknik i Skåne AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Sanitet och Spolteknik i Skåne AB så kan ni göra det på 0411-521448.

Bolaget skall bedriva saneringsverksamhet, fastighetsservice ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kullander, Jan Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Carsten Holger Christer som är född 1963 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Sanitet och Spolteknik i Skåne AB har 556674-3547 som sitt organisationsnummer.