David Beatt Borrteknik AB

Skåne län

Information

556679-9713 är organisationsnummer för företaget David Beatt Borrteknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som David Beatt Borrteknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som David Beatt Borrteknik AB finns i.

David Beatt Borrteknik AB har varit registrerat sedan 2005-04-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för David Beatt Borrteknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

David Beatt Borrteknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för David Beatt Borrteknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med David Beatt Borrteknik AB så kan ni göra det på telefon genom 0414-23290 eller genom brev på följande adress:
Stibyv. 2, 272 97, Gärsnäs

Bolaget skall bedriva brunnsborrning, entreprenadborrning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med David Beatt Borrteknik AB och det är Olsson Beatt, Anna Kristina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Beatt, David Charles Mcwalter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Göran Olof som är född 1941 och har titeln Suppleant, Krabisch, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,