Österlens Bygg & Fastighetskonsult AB

Skåne län

Information

Österlens Bygg & Fastighetskonsult AB är ett av många verksamheter som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Österlens Bygg & Fastighetskonsult AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Österlens Bygg & Fastighetskonsult AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-08-01.

Österlens Bygg & Fastighetskonsult AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-07-11. Men sedan 2005-08-01 så har Österlens Bygg & Fastighetskonsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Dalag. 39, 272 35, Simrishamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Österlens Bygg & Fastighetskonsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-16811.

Simrishamn arbetar för att verksamheter som Österlens Bygg & Fastighetskonsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Österlens Bygg & Fastighetskonsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom bygg- och fastighetssektorn samt försäljning av byggnadsmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Österlens Bygg & Fastighetskonsult AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Österlens Bygg & Fastighetskonsult AB och det är följande personer, Håkansson, Per Anders Olof som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Bengt Erik Ola som är född 1965 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Österlens Bygg & Fastighetskonsult AB är 556683-4486.