Branteviks Oljor AB

Skåne län

Information

Branteviks Oljor AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Branteviks Oljor AB finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Branteviks Oljor AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Branteviks Oljor AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Branteviks Oljor AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fredsdalsg. 14, 272 35, Simrishamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-270367.

Simrishamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Branteviks Oljor AB Privat, ej börsnoterat.

Branteviks Oljor AB har idag 556685-7743 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Branteviks Oljor AB

Bolaget skall bedriva handel med petroleumprodukter, konsultverksamhet inom petroleumindustrin, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Branteviks Oljor AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Thomas Bo Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, .