Bengt Malmkvist Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

Bengt Malmkvist Invest Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Bengt Malmkvist Invest Aktiebolag finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bengt Malmkvist Invest Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bengt Malmkvist Invest Aktiebolag har haft sedan 2005-12-23. Bengt Malmkvist Invest Aktiebolag har funnits sedan och 2006-01-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bengt Malmkvist Invest Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Grånemadsv. 6, 272 31, Simrishamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0414-10172.

Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bengt Malmkvist Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bengt Malmkvist Invest Aktiebolag har idag 556691-6333 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bengt Malmkvist Invest Aktiebolag

Bolaget ska bedriva handel med fordon, bilverkstad samt förvaltning av aktier och därmed förenlig verksamhet.

I Bengt Malmkvist Invest Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malmkvist, Bengt David Georg som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmkvist, Annika Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .