Bernhardsson Group AB

Skåne län

Information

I Simrishamn finns det ett Aktiebolag som heter Bernhardsson Group AB. Det finns flera verksamheter som liknar Bernhardsson Group AB i Skåne län. Simrishamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2006-05-26 så har Bernhardsson Group AB varit registrerat. Idag är Bernhardsson Group AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Bernhardsson Group AB så kan man gör det genom att posta ett brev till VIARP 221, 272 91, Simrishamn. Vi ni istället prata med Bernhardsson Group AB så kan ni göra det på 0414-31230.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hotell- och restaurangverksamhet, galleri, konstförsäljning, tillhandahållande av magasinerings- och lagringsutrymme, förlagsverksamhet, hästsport och hästuppfödning, äga och förvalta aktier och värdepapper samt fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bernhardsson, Jens Christian som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

Bernhardsson Group AB har 556704-7443 som sitt organisationsnummer.