Björks Hantverkare AB

Skåne län

Information

Björks Hantverkare AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Björks Hantverkare AB finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Björks Hantverkare AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Björks Hantverkare AB har haft sedan 2006-08-31. Björks Hantverkare AB har funnits sedan och 2006-08-31 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Björks Hantverkare AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skräddaröd 134, 272 97, Gärsnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8920370.

Simrishamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Björks Hantverkare AB Privat, ej börsnoterat.

Björks Hantverkare AB har idag 556705-5891 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Björks Hantverkare AB

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet, specialsnickeri, fastighets- och städservice, konsultverksamhet inom träindustrin, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Björks Hantverkare AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björk, Lars Evert som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Siv Ingela som är född 1961 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor.