Stall von Eckermann AB

Skåne län

Information

Stall von Eckermann AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Stall von Eckermann AB finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stall von Eckermann AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Stall von Eckermann AB har haft sedan 2006-10-12. Stall von Eckermann AB har funnits sedan och 2006-10-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Stall von Eckermann AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tåghusa 1, 277 45, Sankt Olof men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0414-60544.

Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Stall von Eckermann AB Privat, ej börsnoterat.

Stall von Eckermann AB har idag 556706-6351 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Stall von Eckermann AB

Bolaget skall utföra alternativbehandling för hästar, uppfödning och tävling av hästar samt därmed förenlig verksamhet.

I Stall von Eckermann AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Alf Fredrik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, von Eckermann, Gabrielle Sanna C som är född 1981 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Boel Iréen Ulla-Kerstin som är född 1948 och har titeln Revisor, Yrev AB som är född och har titeln Revisor, .