Äppelvik på Österlen AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva uthyrning av stugor, caférörelse, spa-verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Äppelvik på Österlen AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Simrishamn så är Äppelvik på Österlen AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 2006-07-03 så skapades Äppelvik på Österlen AB och företaget är har F-skattsedel Äppelvik på Österlen AB har haft det sedan 2006-12-14.

Äppelvik på Österlen AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-14

556706-6476 är organisationsnummret för företaget som finns i Simrishamn.

Just nu är Äppelvik på Österlen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Äppelvik på Österlen AB så går det att nå dem via telefon på 0414-26146 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Äppelvik på Österlen AB är Nilsson, Mona Ingrid Marie som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidgren, Anna Karolina Jennifer som är född 1975 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisor, .