J.A.W. Mekanisk Konsult AB

Skåne län

Information

J.A.W. Mekanisk Konsult AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där J.A.W. Mekanisk Konsult AB finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. J.A.W. Mekanisk Konsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket J.A.W. Mekanisk Konsult AB har haft sedan 2006-09-21. J.A.W. Mekanisk Konsult AB har funnits sedan och 2006-09-21 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till J.A.W. Mekanisk Konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0414-16151.

Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är J.A.W. Mekanisk Konsult AB Privat, ej börsnoterat.

J.A.W. Mekanisk Konsult AB har idag 556708-5237 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för J.A.W. Mekanisk Konsult AB

Bolaget ska idka mekanisk verkstadsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I J.A.W. Mekanisk Konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bratteberg, Karl Johan Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bratteberg, Therese Anna Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .