Albovägens Livs i St Olof AB (Ica Nära)

Skåne län

Information

Albovägens Livs i St Olof AB (Ica Nära) hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Albovägens Livs i St Olof AB (Ica Nära) finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Albovägens Livs i St Olof AB (Ica Nära) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Albovägens Livs i St Olof AB (Ica Nära) har haft sedan 2006-11-16. Albovägens Livs i St Olof AB (Ica Nära) har funnits sedan och 2006-11-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Albovägens Livs i St Olof AB (Ica Nära) så kan ni göra det genom att skicka er post till Albog. 2, 277 40, Sankt Olof men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0414-60168.

Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Albovägens Livs i St Olof AB (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat.

Albovägens Livs i St Olof AB (Ica Nära) har idag 556710-1380 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Albovägens Livs i St Olof AB (Ica Nära)

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med dagligvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Albovägens Livs i St Olof AB (Ica Nära) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Camilla Anne-Sofie som är född 1970 och har titeln VD, Nilsson, Camilla Anne-Sofie som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulla Marianne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Klint, Sonja Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Nygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.