Skanekirurgin AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Simrishamn och Skanekirurgin AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Skanekirurgin AB är ett av dem. Statusen för Skanekirurgin AB är att Bolaget är aktivt.

Skanekirurgin AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-09-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där företaget finns i jobbar för att företag som Skanekirurgin AB ska trivas.

Skanekirurgin AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-09. I Simrishamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva öppen och sluten somatisk hälso- och sjukvård, även på sjukhus, jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skanekirurgin AB inte är momsregistrerat.

Idag är Skanekirurgin AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Skanekirurgin AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-2023114.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Grann, Lennart Kenneth Då styrelsen ska bestå av 7 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Skanekirurgin AB är Grann, Lennart Kenneth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Boel, Jörn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ehlers, Sörn Robert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Bo Erik Thomas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sabelberg, Robert som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Tyszkiewicz, Tadeusz Jozef som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamotErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Pehrson, Per Axel som är född 1944 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Skanekirurgin AB har 556711-9770 som sitt organisationsnummer.