Casalux Fönster & Kakel AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Casalux Fönster & Kakel AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Simrishamn här finns det många olika Aktiebolag. Casalux Fönster & Kakel AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Simrishamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Casalux Fönster & Kakel AB är momsregistrerat sedan2007-05-24 och har organisationsnummer 556729-5836.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0414-20422 alternativt besöka eller skicka post till Casalux Fönster & Kakel AB på följande adress Bökåkra 14, 277 35, Kivik.

Casalux Fönster & Kakel AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-05-24.

I Casalux Fönster & Kakel AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ahlgren, Eva-Lena Agneta som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska inportera och försälja byggmaterial såsom kakel, klinker, fönster, dörrar, färg mm. Tillverka och försälja uterum. Importera och försälja däck. Reparation av båtar och fritidsfordon. Bolaget ska även bedriva vandrarhemsverksamhet.