Byggnadsfirman Paul Brink i Simrishamn AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet, fastighets- och kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byggnadsfirman Paul Brink i Simrishamn AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Simrishamn så är Byggnadsfirman Paul Brink i Simrishamn AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 2007-05-14 så skapades Byggnadsfirman Paul Brink i Simrishamn AB och verksamheten är har F-skattsedel Byggnadsfirman Paul Brink i Simrishamn AB har haft det sedan 2007-08-16.

Byggnadsfirman Paul Brink i Simrishamn AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-16

556729-7279 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Simrishamn.

Just nu är Byggnadsfirman Paul Brink i Simrishamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsfirman Paul Brink i Simrishamn AB så går det att nå dem via telefon på 070-8107445 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byggnadsfirman Paul Brink i Simrishamn AB är Brink, Paul Ronny Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Brink, Anna Pernilla som är född 1970 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .