Avloppshjälpen Skåne AB

Skåne län

Information

556743-1522 är organisationsnummer för företaget Avloppshjälpen Skåne AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Avloppshjälpen Skåne AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som Avloppshjälpen Skåne AB finns i.

Avloppshjälpen Skåne AB har varit registrerat sedan 2007-11-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Avloppshjälpen Skåne AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Avloppshjälpen Skåne AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Avloppshjälpen Skåne AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Avloppshjälpen Skåne AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Föremålet för bolagets verksamhet är allt förekommande högtrycksspolning såsom fasadtvätt, takspolning och avloppsspolning, sandblästring, klottersanering samt sanering och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Avloppshjälpen Skåne AB och det är Andersson, Elinor Inger Eva-Maria som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Tim Per Kenny som är född 1989 och har titeln Suppleant, Nilsson, Bo Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Bo L Nilsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,