Thulins El i Gärsnäs

Skåne län

Information

560724-XXXX är organisationsnummer för företaget Thulins El i Gärsnäs. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thulins El i Gärsnäs är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Simrishamn som är den kommunen som Thulins El i Gärsnäs finns i.

Thulins El i Gärsnäs har varit registrerat sedan 1993-12-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thulins El i Gärsnäs så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Thulins El i Gärsnäs är och det finns flera bolag i Simrishamn som också är .

Firmatecknare för Thulins El i Gärsnäs är följande:

Vill ni komma i kontakt med Thulins El i Gärsnäs så kan ni göra det på telefon genom 0414-50136 eller genom brev på följande adress:

Elinstallationer, försäljning av elmaterial, vitvaror m m

Det finns olika personer som har en koppling med Thulins El i Gärsnäs och det är Thulin, Alf Tommy Christer som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,