Claes Parck Psykosocial Konsultation

Skåne län

Information

Claes Parck Psykosocial Konsultation är en verksamhet som finns i Simrishamn. I Claes Parck Psykosocial Konsultation finns det lite olika personer som är förknippade och det är Parck, Claes Erik Knut som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Claes Parck Psykosocial Konsultation så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Claes Parck Psykosocial Konsultation på telefon 0414-30834.

Psykoterapi, utbildning, handledning inom det psykosociala området. Vänder mig till privatpersoner, kommuner och privata företag.

Idag är Claes Parck Psykosocial Konsultation av bolagstypen Enskild firma.

Claes Parck Psykosocial Konsultation är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Claes Parck Psykosocial Konsultation innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Claes Parck Psykosocial Konsultation är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Claes Parck Psykosocial Konsultation så är det följande:

Claes Parck Psykosocial Konsultation har 560911-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.