Österlens Bokföringstjänst o Administration

Skåne län

Information

Österlens Bokföringstjänst o Administration hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Österlens Bokföringstjänst o Administration finns. I Simrishamn så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Österlens Bokföringstjänst o Administration tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Österlens Bokföringstjänst o Administration har haft sedan 1996-01-01. Österlens Bokföringstjänst o Administration har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Österlens Bokföringstjänst o Administration så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0414-32082.

Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Österlens Bokföringstjänst o Administration har idag 570704-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Österlens Bokföringstjänst o Administration

Bokföring och administrativt arbete.

I Österlens Bokföringstjänst o Administration så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johnsson, Ingela Helen som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .